full screen background image

AUDIO Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri ”Voci de Îngeri” şi-a desemnat câştigătorii

În perioada 14-16 August, în condiții de maximă siguranță, a avut loc, la Suceava, cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri ”Voci de Îngeri”.

Evenimentul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară.

Din juriu au făcut parte Claudiu Bulete, Florin Fodor, Luminița Angel, Mihai Alexandru, Aurelian Temișan, Andrei Morar și Marcel Iorga.

Proiectul este realizat în asociere cu Municipiul Suceava şi Consiliul Local Suceava și în parteneriat cu Teatrul Municipal “Matei Vișniec” și Compania Fly Music România.

Ada a stat de vorbă la “Dimineți Animate” cu Mihaela Gabriela Morar, președinte al Asociației Culturale Romantic ART și unul din organizatorii principali ai festivalului.

 

comments

comments