full screen background image

Te-ai întrebat vreodată ce conține apa pe care o consumi de la robinet?

Începând de azi poți avea apă filtrată la tine acasă. Cum? Trimite-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iasi și spune-ne cum îți aduci tu contribuția pentru protejarea mediului înconjurător, iar noi îți oferim o cană filtrantă care asigură protecție familiei tale și cu ajutorul căreia poti obține direct de la robinet apă fără clor, metale grele și alte substanțe nocive care se găsesc în apa din rețeaua comună. Nu uita să ne lași în mesajul privat și un număr de telefon, pentru a putea lua legătura cu tine, în cazul în care vei fi unul dintre norocoși.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți la „Dimineți animate’’ și la “Viva Trafic”, în fiecare zi de luni, până pe 5 octombrie!

Înscrie-te la concurs și vei avea acces ușor la apă potabilă sănătoasă!

Cana filtrantă este atât de ușor și simplu de folosit încât va deveni de neînlocuit în rutina ta zilnică.

Fondată în anul 1992, Aquaphor este o companie internațională cu locații de producții și cercetare în mai multe țări, dintre care- Statele Unite ale Americii, Rusia, Estonia și Germania. Focusul principal Aquaphor este acela de a dezvolta și produce filtre de apă, durabile, extrem de eficiente și ușor de folosit în condițiile reale.

Misiunea Aquaphor este aceea de a avea o planetă curată și sănătoasă pentru viitoarele generații, astfel, compania își asumă cu mândrie misiunea de a crea și aplica tehnologii care vin în întâmpinarea necesității reducerii consumului de plastic.

comments

comments