full screen background image

AUDIO Despre Chirurgia Plastică și Estetică, cu doctorul Gabriel Mazilu

Zi de marți cu emisiunea “Idei și Oameni”.

Doctorul Gabriel Mazilu – Chirurgie Plastica și Estetică este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți chirurgi, doctor în științe medicale, specialist în chirurgie plastică și micro-chirurgie reconstructivă, coordonatorul centrului de chirurgie plastică și estetică Arcadia din Iași – ne-a răspuns la toată varietatea de întrebări.

„Cea mai mare provocare din momentul în care am început rezidențiatul în Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă Estetică a fost să ajung în faza la care sunt în momentul de față, adică să fac chirurgia estetică, ai de făcut intervenții chirurgicale unor persoane, paciente 90% în care ele sunt sănătoase, nu au nicio problemă de sănătate, pur și simplu apelează la chirurgul estetician pentru îmbunătățirea aspectului estetic” a menționat doctorul Gabriel Mazilu.

Chirurgia estetică a devenit o procedură comună, care are aproape întotdeauna o soluție de remodelare a aspectului nostru fizic. Vorbim despre cursa frumuseții în care au intrat femeile și bărbații, despre parametri și proceduri.

„Pacientul își merită doctorul și atunci trebuie să găsim un echilibru și să trăim în simbioză. Înainte de a ajunge le medicul estetician, sfatul meu este să vă documentați foarte bine asupra medicului respectiv, să asculte și povestea altor pacienți. Este bine să vă informați și să țineți cont cât mai mult de limitele naturalului. Rinoplastia reprezintă cea mai dificilă intervenție de natură estetică dintre toate”, a completat Gabriel Mazilu.

 

 

comments

comments