full screen background image

Felix Noa lansează piesa “Floare rară”

Felix Noa își începe carieră muzicală solo cu single-ul “Floare rară”, o piesă despre sentimentul cel mai complex al oamenilor – iubirea.

Deși piesă “Floare Rară” este energică prin beat-ul sau, versurile ascund de fapt un mesaj trist, despre o poveste de dragoste neîmpărtășită. În piesă, iubirea este comparată cu o floare ruptă din rădăcina, iar persoană iubita este “o floare rară fără petale”. În același timp, se face o paralelă între om și floare, evidențiind faptul că fără dragoste florile se ofilesc, la fel că și oamenii. Combinația de energie și versuri ce îți ating sufletul poate fi lozul norocos pentru Felix Noa, și începutul carierei sale solo

Versurile sunt făcute exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzică, producție, mix & master, artistul a lucrat împreună cu Achim Marian și Cristian Marcel Treanța. Videoclipul a fost realizat de Silviu Mindroc.

Pe Felix îl cunoaștem deja din boy band-ul românesc, Last Night. De asemenea, el este producător și compozitor și a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicală românească precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez și mulți alții.

În emisiunea Viva Flash, Felix Noa a spus că acesta este doar începutul și că urmează să fie lansate mai multe piese în decursul acestui an. Ascultă întreaga discuție mai jos:

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza