full screen background image

Andreea Olaru și Robert Toma lansează melodia “Departe de tine”

În urmă cu doi ani, ne-au întrebat dacă o să ne amintim, când au lansat prima lor colaborare – “Oare o să-ți amintesti?”, iată că acum muzica îi aduce din nou aproape și Andreea Olaru și Robert Toma colaborează pentru a doua oară. “Departe de tine” este titlul single-ului lansat acum de către cei doi artiști, prin care speră să se ridice la nivelul hitului “Oare o să-ți amintesti?”, piesa care a depășit 20 de milioane de vizualizări și sute de mii de ascultări pe platformele de streaming.

Noua piesă este compusă de către Georgian Idriceanu, Robert Toma și Diana Ioana Ghita, iar videoclipul este regizat de către Bogdan Daragiu.

Andreea și-a descoperit talentul și pasiunea pentru cântat la 6 ani, dar nu a fost îndrumată către muzică, ulterior devenind absolventă a Facultății de Drept. Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea României. După primul ei single – “Oare o să-ți amintești”, în colaborare cu Robert Toma, am fost siguri că o să va amintiți de ea. De atunci până în prezent, Andreea a lansat piese că “Sun-o pe ea”, “Sare pe rană”, “Demonul meu”.

Robert Toma este artist și compozitor și a colaborat de-a lungul timpului cu artiști consacrați din România, pentru care a compus și produs piese – Marius Moga, Andra, Ruby, Corina, Dorian Popa, Liviu Teodorescu și alții. Robert Toma a lansat single-uri precum ”Toată vara” (feat. Marius Moga), ”Voi fi acolo”, „Tot ce mi-a rămas” (feat. Adda și Liviu Teodorescu), „Până vom îmbătrâni”, “Binele ce îmi face rău” (feat. Jovanna), “Cum trăiește lumea bună”, piese care au adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În intervenție telefonică la Viva Flash, Andreea Olaru a spus că pregătește noi proiecte muzicale, iar unul dintre acestea va fi lansat peste 3 luni. Andreea a menționat că își dorește să mai colaboreze cu Robert Toma pentru alte piese. Nici Robert nu pierde vremea, ci se menține ocupat cu noi proiecte muzicale pe care, după cum a menționat, abia așteaptă să le arate publicului.

Ascultă discuțiile cu Andreea Olaru și Robert Toma mai jos:

 

comments

comments