full screen background image

Webinarii în sprijinul antreprenorilor locali, organizate de Camera de Comerț și Industrie Suceava şi Google România

În ultima perioadă, majoritatea activităților s-au mutat în mediul online. Deja ne sunt cunoscuți termenii de telemuncă și videoconferință, iar internetul a avut ocazia în aceste timpuri, să-și arate puterea și să funcționeze la maxim.

În ideea maximizării impactului local, Camera de Comerț și Industrie Suceava, alături de Google România, organizează o serie de webinarii care să vină în sprijinul antreprenorilor locali.

Un webinar este defapt un seminar sau un curs transmis live pe internet. Acest curs sau seminar este realizat fie de către traineri, fie de către profesori, dar și de către profesioniști în diferite domenii, care doresc să-și prezinte lucrările sau cercetările. Chiar și firmele de consultanță pot organiza astfel de webinarii pentru potențiali clienți sau chiar și pentru clienții actuali.

Pentru a continua să își dezvolte afacerea, IMM-urile trebuie să fie familiarizate cu mediul online. Google pune la dispoziția antreprenorilor un hub virtual cu instrumente și resurse gratuite, precum și consultanță online, pentru a facilita și susține digitalizarea mediului de afaceri din Suceava. Programul include pașii esențiali optimizării prezenței online, pe care antreprenorii îi pot descoperi mai pe larg participând la sesiuni individuale de consultanță online, ținute de către traineri specializați.

Temele de discuție ale celui de-al doilea eveniment (webinar) vor fi:
• Cum folosești PPC (Pay per Click) în social media?
• De ce este importantă securitatea digitală?

Astăzi am discutat, la ”Dimineți Animate”, cu Matei Ignătescu, consilier departament ”Târguri și Expoziții” în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

comments

comments