full screen background image

Festivalul Rocanotherworld 2020 se apropie cu pași repezi și organizatorii nu se opresc din a transmite vești bune. Pentru că accesul la eveniment se va reazliza anul acesta pe bază de bilet, acum ai șansa să câștigi o invitație pentru două persoane la festival, pentru perioada 24-26 iunie. Tot ce trebuie să faci este să dai tag persoanei cu care ți-e dor să-ți faci amintiri de suflet, într-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina de Facebook Viva FM Iași. Câștigătorul va fi anunțat luni, 22 iunie, în direct la radio Viva FM și pe pagina noastră de Facebook.

15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iași. Ediția din acest an a Festivalului Rocanotherworld va dura 5 zile, iar numărul maxim de participanți la concerte va fi de 500 de persoane/zi. În fiecare seară, începând cu ora 18:30, pe scena de la The Secret, Ciric vor urca câte 3 trupe.

ZIUA 1: Miercuri, 24 iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers

ZIUA 2: Joi, 25 iunie: Lucia , Pinholes, byron

ZIUA 3: Vineri, 26 iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu’

Ziua 4: Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Mr. Jurjak, Luna Amara (OFFICIAL)

Ziua 5: Duminică, 28 iunie: om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului. Festivalul își continuă tradiția caritabilă, cauza susținută în acest an fiind ajutorarea familiilor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.

Concertele vor respecta toate normele impuse de către autorități în această perioadă. Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita de 500, intervalul orar de desfășurare a evenimentului nu va depăși 4 ore și se vor respecta regulile de siguranță și distanțare socială: măsurarea temperaturii la intrare, păstrarea distanței de 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.

Ne vedem la festival!

comments

comments