full screen background image

Rectorul USV, Valentin Popa : Studiază în Bucovina! Suntem una din primele 10 universități ale României

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează admitere on-site și on-line. Poti alege una din cele 50 de specializări, în domeniile ştiinţelor naturii, sociale, inginereşti, umaniste, biomedicale, stiinta sportului si educatiei fizice. Ai 1180 de locuri fără taxă şi 1440 locuri cu taxă, pentru Licenţă, la zi. Pentru învățământul la distanță ai 485 de locuri cu taxă.

3500 de laptopuri și tablete pentru viitorii studenți ai USV

Din toamna anului 2020, toți bobocii USV (învăţământ la Zi) vor primi laptopuri însoțite de carduri SIM. Toți studenții admiși în anul 2020 la învăţământ la distanţă (ID), vor primi tablete cu cartele SIM. Toți studenții din anul I vor beneficia de un abonament de date cu o durată de valabilitate de minim 9 luni și cu minimum 50 GB pe lună.

Iulia Sîrghi : Dl. rector ce la transmiteți elevilor în an terminal care încă nu s-au decis pentru ce universitate să opteze?

„Pentru cele trei cuvinte : visează, creează, inovează, pentru că suntem una din primele 10 universități ale României și pentru că asigurăm calitate aproape de casă” a menționat rectorul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava, prof.univ.dr.ing.Valentin Popa.

Detalii găsiți și pe www.admitere.usv.ro

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava! Alegerea perfectă pentru studiile tale!

 

comments

comments