full screen background image

Dacia Supervet- superveterinarul prietenului tău necuvântător!

Toți iubitorii de animale știu că alegerea veterinarului este o decizie foarte importantă. Ca și în cazul nostru, animalele au nevoie de un medic care să le cunoască istoricul medical și să le fie aproape încă de la primul vaccin.

Cabinetul și farmacia veterinară Dacia Supervet sunt realizate cu ajutorul fondurilor europene (aplicant Ge-cost 2001) și fondurilor proprii, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții animalelor de companie. Serviciile oferite sunt complexe și răspund nevoilor diverse: consultații, deparazitări, vaccinări, microcipări, chirurgie, examene ecografice, examene microscopice, consultații de specialitate, analize de biochimie și hematologie.

Pentru a avea acces cât mai ușor la informațiile medicale cabinetul veterinar Dacia Supervet vine în sprijinul dvs. cu un soft pentru programări online, chat, destinat clienților, dar și aplicație pentru proprietari.

Dacia Supervet reprezintă pasiunea echipei medicale pentru grija animalelor, locul unde îngrijirea și confortul membrilor de familie necuvântători primează. Vizitați cu încredere cabinetul Dacia Supervet de pe Str. Prof. I. Simionescu, nr. 1, Bl. A2, pentru îngrijirea și tratarea prietenului necuvântător.

 

comments

comments