full screen background image

Îmbrăcăminte, încălțăminte și covoare imaculate cu spălătoria H2O Clean! Serviciul de preluare-livrare asigurat!

Încă de la deschidere, Spălătoria și Curățătoria Ecologica H2O a venit în sprijinul ieșenilor și a celor din localitățile învecinate cu produse și servicii de înaltă calitate, pentru că atunci când vorbim despre curățenie nici un compromis nu trebuie acceptat. H2O Clean pune preț pe sănătatea omului, a mediului și a hainelor tale, de aceea folosesc detergenți biodegradabili. Hainele sunt tratate ecologic, așadar țesătura nu este afectată.

Pe lângă serviciile de spălătorie a articolelor de îmbrăcăminte și încăltăminte, H2O Clean are soluția perfectă și pentru curățarea covoarelor. Este vorba despre WET CLEANING, o tehnologie de ultimă generație, ce folosește detergenți de calitate, bio-degradabili și non-toxici care protejează fibrele, redându-le vitaliatea, culoarea și prospețimea, și cel mai important, în fața cărora mizeria și bacteriile nu au nici o șansă!

În plus, H2O Clean asigură preluarea și livrarea produselor. Tot ce trebuie să faci este să comanzi online pe h2oclean.ro sau să suni direct la 0733 311 166 și un operator va veni să-ți preia de la domiciliu produsele, care dorești să-ți fie spălate și igienzate. Programul de preluare-livrare este de luni până vineri, de la 9-17. Bineînțeles, dacă ajungi prin zona Cug sau Bularga, le poți lasă chiar tu la spălătorie.

Covorul este un accesoriu comun, cu două roluri esențiale: estetic și protecție. Tu știi ce colectează covoarele tale preferate din sufragerie și dormitor? Știi, și cu siguranță, mai știi și că spălarea acestora acasă nu este o soluție pe termen lung pentru sănătatea ta și a celor din jurul tău. Descarcă aplicația H2O Clean și scapă de grija transportului și a spălării covoarelor!

Simplu și sigur! Pentru că sănătatea ta este pe primul loc și pentru că acasă trebuie să te simți cel mai în siguranță!

comments

comments