full screen background image

Remediu Plant- Orice afecțiune are un remediu natural!

Strămoșii noștri au găsit mereu rezolvarea problemelor de sănătate în natură. Giltrud Boressa, o eminentă biologă spunea că oamneii din perioada Antichității  “Manipulau plantele cu o siguranţă fenomenală, indicând cu exactitate cantităţile dincolo de care puteau să apară pericole. Nu exista boală care să nu aibă leac. Au trăit în urmă cu mii de ani, dar, în multe privinţe, cunoştinţele lor le întrec pe ale noastre. Era medicamentului ne-a rupt de uriaşa farmacie a naturii.”

O parte dintre aceste leacuri strămoșești au fost refăcute în laboratoare, însă de multe dintre ele omenirea a uitat, cu sau fără bună știință. Există însă și pe piața din România firme care și-au dedicat întreaga existență căutării acestor rețete terapeutice miraculoase împotriva diverselor afecțiuni. Produsele naturiste de la Remediu Plant sunt preparate din plante medicinale din Munții Apuseni, atent selecționate pentru a obține cele mai bune produse, 100% naturale. Cu drag de natură și experiență în domeniul fitoterapiei, specialiștii de la Remediu Plant produc și comercializează tincturi, ceaiuri și alifii, împotriva diverse problem de sănătate.

De pe site-ul www.remediuplant.ro pot fi achizționate ceaiuri împotriva obezității, a afecțiunilor hepato-biliare, a celor gastro-intestinale, pentru personae cu diabet sau afecțiuni cardiace. De asemenea, tot prin intermediul ceaiurilor pot fi tratate și problemele renale, ginecologice, ale pielii, ale sistemului nervos sau cele respiratorii.

Cremele de la Remediu Plant combină ingredientele ideale pentru tratarea diverselor afecțiuni. Amintim aici Crema de Untul Pământului combinată cu Tătăneasă, Colțul lupului și Gălbenele, împotriva durerilor reumatice sau musculare și Cremă de albăstrele și Arnică combinată cu Gălbenele, Ulei de Sunătoare și Trei Frați Pătați, care poate fi folosită împotriva ridurilor, a cearcănelor, a acneei și arsuri de orice tip.

Tincturile sunt produse naturiste din extracte vegetale, folosite ca tratament terapeutic. Pentru fiecare produs găsiți pe site-ul www.remediuplant.ro compoziția, specificații cu privire la afecțiunile pentru care este adjuvant și modul de administrare recomandat de fitoterapeut.

Pentru că este ideal să prevenim mai curând decât să tratăm, multe dintre produsele naturiste pot fi administrate și fără a avea o afecțiune. Pentru îmbunătățirea sistemului imunitar poate fi folosit Siropul din Muguri de pin, acesta fiind însă și un adjuvant în caz de bronșite, răceli, alergii sau alte afecțiuni ale tractului respirator. Remediu Plant vă propune un pachet promoțional în această perioadă ce include două cutii de ceai pentru afecțiuni respiratorii și două sticle de Siropuri din Muguri de pin la prețul de 100 lei, cu transport gratuit.

Pentru că orice afectiune are un remediu natural, află mai multe despre produsele care te pot ajuta la îmbunătățirea stării de bine, atât pentru tine, cât și pe cei dragi. Specialiștii de la Remediu Plant te ajută să alegi dintre ceaiuri, tincturi, creme și siropuri, ce este cel mai potrivit pentru tine. Contactează-i telefonic la numărul 0764 528 053 sau vizitează site-ul www.remediuplant.ro pentru mai multe detalii.

comments

comments