full screen background image

Vasile Nistor, managerul agenției de turism Life Tour Suceava: Perioada asta e ca și cum ai vinde înghețată la Polul Nord

VIVA FM este alături de comunitatea locală! Transmite mesajul tău prin intermediul canalelor de comunicare VIVA FM, iar noi împărtășim informațiile de interes publicului!

Acest mesaj se adresează atât antreprenorilor locali care doresc să comunice informații despre activitatea antreprenorială, din această perioadă, cât și persoanelor fizice care își pot face auzită vocea prin intermediul VIVA FM!

Turismul este sectorul cel mai afectat de pandemia mondială Covid 19, toate activitățile economice au scăzut, dar turismul este în linia întâi și se confruntă cu șocurile și consecințele crizei.

În legătură telefonică directă cu Iulia Sîrghi-Covalciuc a fost managerul agenției de turism Life Tour Suceava, Vasile Nistor :

„Vă transmit la toți să avem zile frumoase și senine, fără multă panică! Vă asigurăm că industria vacanțelor pusă acum la încercare își va reveni astfel încât să vă puteți bucura din nou de mare, soare sau de o escapadă romantică într-un oraș european. Dacă acum 30 de ani ne-am câștigat libertatea de a călători credeți că acum putem fi atât de ușor de învins?”, a declarat Vasile Nistor.

Dacă doriți să aflați ce e de făcut dacă v-ați luat vacanța și doriți să o amânați sau să recuperați banii, ascultați interviul de mai jos:

 

comments

comments