full screen background image

Alexandra Stan începe anul cu forțe proaspete și lansează hitul „Obsesii”

Alexandra Stan a lansat pe canalul său de YouTube videoclipul piesei „Obsesii”, fiind primul proiect lansat anul acesta de artistă. O piesă cu un mesaj deopotrivă sensibil și puternic, care nu face decât să ne spună că obsesiile emoționale sunt la fel de puternice ca cele carnale.

Daca publicul a făcut obsesii pentru toate melodiile lansate de către Alexandra până în prezent, cu siguranță poezia vizuală si auditivă numita simplu „Obsesii” va cuceri inimile fanilor de pretutindeni, chiar dacă are versuri în limba romană. Spusă în cele mai frumoase metafore, cu versuri scrise de către Alex Pelin, piesa „Obsesii” aduce in prim plan ideea ca iubirea poate deveni cea mai grea obsesie.

Melodia „Obsesii” a fost compusa de catre Vlad Lucan si Alex Pelin, iar vibe-ul general pare sa te conduca intr-un univers personal, ce mizeaza pe imagini create de imaginatie.
Bogdan Daragiu, regizorul videoclipului, transpune in alb-negru cele mai intense dorinte; imagini ce construiesc un univers magnetic, cu treceri de la lipsa la dorinta si, mai apoi, la stare.

În cadrul emisiunii Viva Flash, Alexandra a declarat că anul 2020 va fi un an plin de noutăți muzicale pe care își propune să le aducă în fața publicului îmbrăcate în sinceritate și emoție autentică. Alexandra a spus că vin noi piese în acest an și că nu se vor lăsa așteptate mult timp.

Mai multe despre noua piesă a Alexandrei Stan, dar și despre activitatea ei muzicală, aflați ascultând interviul de mai jos:

comments

comments