full screen background image

Directorul Agenției pentru Dezvoltară Regională Nord-Est, Vasile Asandei: “Miliardele de euro care revin României nu trebuie cheltuite, ci ele trebuie să aibă un impact real asupra dezvoltării”

Directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est, Vasile Asandei, a fost invitatul Iuliei Sîrghi, pentru a discuta despre stabilirea viitoarelor priorități de finanțare pentru mediul privat.

Agenția pentru Dezvoltară Regională Nord-Est, motor al dezvoltării regionale în regiunea Moldovei, este prezentă în fiecare județ din regiune, în cadrul unor evenimente de consultare publică dedicate stabilirii viitoarelor priorități de finanțare pentru mediul privat, în perioada 2021-2027.

Astăzi, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltară Regională Nord-Est, împreună cu directorul Vasile Asandei se află la Suceava în cadrul unui eveniment care va avea loc începând cu ora 13.00 la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Acest eveniment se adresează antreprenorilor care au în vedere promovarea unor investiții în viitorul apropiat, se vor identifica direcțiile în care există interes pentru finanțare, se colectează propuneri, acestea vor fi discutate și mai apoi transpuse în linii de finanțare dedicate conform nevoilor de dezoltare ale mediului de afaceri din Regiunea Nord-Est.

La nivel european, în perioada 2021 – 2027, accentul va fi pus pe domenii noi pentru România, cum ar fi descoperirea antreprenorială, specializarea inteligentă, facilitarea investițiilor în noile tehnologii, adaptarea întreprinderilor la noile cerințe privind o economie cu emisii scăzute de carbon.

Ascultați interviul integral cu directorul Agenției pentru Dezvoltară Regională Nord-Est, Vasile Asandei, mai jos:

comments

comments