full screen background image

În luna iubirii, iubeşte radioul!

Ce este iubirea? Un sentiment, o condiție biologică, un înțeles al existenței, un nume, o melodie… ? O întrebare complexă, cu miliarde de răspunsuri diferite și povești speciale.

În luna iubirii, la VIVA FM  celebrăm dragostea. Pentru radio, cultură, pasiuni, pentru fiecare persoană specială pentru noi, pentru tine.

Marcăm în calendar zilele de 13 Februarie (Ziua Internațională a Radioului), 14 Februarie (Ziua Îndrăgostiților ) și 24 Februarie (Dragobetele), cu surprize și un playlist special.

Așadar, ”Ce este iubirea pentru tine?”. Răspunde-ne la întrebare, aici, pentru a te înscrie la concurs.

Venim și cu o provocare! Dacă nu ai avut curaj până acum să-ți declari iubirea față de persoana de care ești îndrăgostit/ă, acum e momentul, pentru că iubirea înseamnă și curaj. Dă-i tag la finalul răspunsului tău și poate anul acesta nu vei sărbători singur/ă, ci, alături de el/ea, la Hotel”Frontier” Siret.

Extragerea câştigătorului va avea loc luni, 24 februarie, în emisiunea “Dimineţi animate”.

“The Frontier” Hotel se află în Siret şi pune la dispoziţie un lounge comun, un bar, un centru de fitness şi o grădină.

Printre diversele facilităţi disponibile la această proprietate se numără un restaurant, o recepţie deschisă nonstop, room service şi acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie un club pentru copii, serviciu de babysitting şi serviciu de bilete.

Camerele acestui hotel de 4 stele includ birou, TV cu ecran plat şi o baie privată.

The Frontier Hotel serveşte mic dejun tip bufet sau continental.

Proprietatea pune la dispoziţie loc de joacă pentru copii.

comments

comments