full screen background image

Adelina Scheuleac, trainer personal la Wonder-Gym Studio Suceava – Despre beneficiile sportului cu antrenor personal

”De ce aș avea nevoie de un antrenor personal când mă pot antrena de unul singur? Cu siguranță pot alege câteva antrenamente de pe internet și să le fac în fiecare zi în sală…”

Mai mult ca sigur te afli printre cei care gândesc la fel. În cele enunțate mai sus există și un dram de adevăr. Dar ce se întâmplă când au trecut deja trei luni de când te-ai decis pentru prima oară în sala de fitness și nu poți observa nici o modificare asupra corpului tău. Practic ai pierdut o oră-două pe zi, câteva zile pe săptămână din timpul tău valoros.

Aici intervine personal trainer-ul sau antrenorul personal!

Adelina Scheuleac, antrenor personal la Wonder-Gym Studio Suceava, cu o experiență vastă și iubitoare împătimită a sportului dar și mamă de meserie, a fost la Dimineți Animate!

Adelina Scheuleac: ”Un antrenor personal te ajută să îți definesti scopul! Vrei să slăbești sau vrei să pui masă musculară? Vrei să înveți cum să execuți exercițiile corect? Personal Trainerul ia in considerare nivelul actual de fitness și planifică alături de tine atingerea obiectivelor prin antrenamente diverse.”

 

Interviul integral din cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”, îl puteți asculta mai jos!

comments

comments