full screen background image

Andreea Olaru pune „Sare pe rană”

Andreea Olaru își plange durerea în videoclipul celei mai recente piese – „Sare pe rana”. Frumoasa artistă a filmat videoclipul piesei „Sare pe rana” fiind înconjurată de 30 de kilograme de sare, iar unul dintre cadre a fost filmat pe o platformă din sticla, ridicată la 2 metri, într-un decor construit de la zero.

Piesa este compusa de catre Mario Stoica, Edward Sanda, Jo si Radu Marian Claudiu, iar videoclipul a fost regizat de catre Kobzzon.

În cadrul emisiunii Viva Flash, Andreea Olaru a vorbit despre noul ei single, o poveste de dragoste mai puțin fericită. Piesa aduce în dicuție greșelile pe care se întâmplă să le facem uneori și decizii dificile. „Dacă dragostea există și dacă cei doi sunt dispuși să treacă peste, eu chiar cred în iertarea omului”, a spus Andreea.

Legat de proiectele pe care urmează să le facă cunocute, Andreea a spus că în perioada următoare va lansa mai multe melodii. „ O să lansăm din ce în ce mai repede. Un nou videoclip este deja filmat și totul este pregătit. Avem 5 piese pregătite și o să le dăm drumul de la lună la lună”, a menționat artista.

Care este numele piesei pe care o va lansa în februarie și ce surprize ne mai pregătește Andreea Olaru, află ascultând interviul de mai jos:

comments

comments