full screen background image

Maria Moroșan (“Lavande by Maria”): Apreciez și încurajez oamenii să își facă decorațiuni handmade. Asta evidențiază mai bine stările pe care le aveți în preajma sărbătorilor

Crăciunul se apropie cu pași repezi și deja începem să împodobim bradul și locuința cu decorațiuni specifice sărbătorii.

Și, pentru a avea un decor original anul acesta, noi te învățăm cum să faci decorațiuni de Crăciun.

Maria Moroșan – manager firma de decorațiuni “Lavande by Maria” – ne aduce pe frecvențe câteva idei simple, dar de efect care ne pot decora locuința de sărbători.

Împodobirea bradului de Crăciun, cât și a casei, este activitatea preferată a familiei. De la mic la mare se pun globulețele în brad și se așază cu grijă ornamentele de Crăciun.

Aflați din emisiunea de astăzi care este culoarea anului în materie de ornat brăduții, ce decorațiuni reușesc să evidențieze stările pe care le avem în preajma sărbătorilor de iarnă și cum decorăm masa de sărbătoare.

Ascultați, mai jos, interviul integral realizat de Iulia Sîrghi în emisiunea Viva CAFÉ cu Maria Moroșan – manager firma de decorațiuni “Lavande by Maria”:

comments

comments