full screen background image

Povestea noastră preferată de Crăciun este cea a omului de zăpadă de la radio.

Din puținii fulgii cernuți peste oraș, a prins contur Nea. Știți cum se spune, câte puțin în fiecare zi și ajungi departe. Nea a reușit să ajungă până la VIVA FM unde a fost primit cu iubire. Aici, a înțeles care-i misiunea lui, aceea de a dărui bucurie ascultătorilor. Doar că… avea o singură problemă. Vremea! Însă, pentru că miracolele se întâmplă în această perioadă, dorința lui Nea a fost ascultată și s-a îndeplinit ca prin magie.

În fiecare an, în timp ce VIVA FM este ‘’Radioul sărbătorilor de iarnă’’, el este ajutorul lui Moș Crăciun, la VIVA FM, timp de 2 săptămâni!

Împărtășește-ne povestea ta preferată de Crăciun! Spre exemplu, noi ne amintim cu drag de Crăciunul la bunici din copilărie. Nea o va citi și va alege în fiecare zi câte un ascultător care ne-a scris, căruia să-i dăruiască din bucuria lui.
Vă mai împărtășim un lucru! Nea a învățat și să cânte. În perioada sărbătorilor de iarnă fredonează colindele lui preferate, de pe frecvențele  VIVA FM!

Mulțumim partenerilor campaniei: Kosarom, Rova Crazy Flower Shop și Crama Hermeziu.

În sacul lui Nea se găsesc: coșuri cu produse Kosarom, buchete delicioase comestibile și pachete cu vin de la Crama Hermeziu.

Pentru a te înscrie la acest concurs, lasă într-un comentariu povestea ta preferată de Crăciun, aici:
link Facebook.

Premiem un ascultător pe zi, în perioada 16 – 20 decembrie. Succes!

 

comments

comments