full screen background image

VOCILE MARILOR ROMÂNI SE AUD LA DIMINEȚI ANIMATE

Săptămâna Națională aduce în studiourile Viva FM istoria, legendele și poveștile, tradițiile și atmosfera de sărătoare a Zilei Naționale. Mesajele și sentimentele voastre se vor face auzite pe toate frecvențele și stațiile Viva FM, prin urmare, vă invităm să sărbătorim împreună, de luni până vineri, Săptămâna Națională!

Câte un mare român se ascunde în fiecare dintre noi! Vocile voastre sunt cele mai importante.
În cadrul matinalului Viva FM, la Dimineți Animate, marcăm Ziua Națională a României alături de câțiva dintre marii români, ambasadori ai culturii naționale.

Florin Piersic este unul din marii actori români de teatru și film, care a rămas celebru grație rolurilor din Harap Alb și Mărgelatu. A jucat dramă, comedie, tragedie și a interpretat mari figuri istorice pe marele ecran și pe scena Teatrului Național din București.

Florin Piersic a fost și a rămas omul-spectacol.  Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate dezarmantă, nu-și alege vorbele și nu se ascunde în spatele lor.

Născut din părinți originari din Bucovina (mama originară din Valea Seacă, tatăl, medic veterinar, originar din Corlata), Florin Piersic și-a petrecut o parte din copilărie în Corlata, Pojorâta și Cajvana.

De aceea, astăzi, pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, marele actor a făcut o urare tututor bucovinenilor și ascultătorilor noștri.

comments

comments