full screen background image

„Suntem doar noi”, piesa nouă a trupei PHASER

„Suntem doar noi” este noua piesă a trupei Phaser, lansată în noiembrie 2019. Piesa vorbește despre transformările unei relații, iar videoclipul a fost filmat în România, dar conține și câteva cadre din aventura trupei în Japonia.

Prezentă prin intervenție telefonică în cadrul emisiunii VIVA FLASH, Carina, solista trupei, ne-a spus care este mesajul piesei și ce ne pregătește în continuare. Carina a mărturisit că în perioada actuală este foarte ocupată și că se pregătește, împreună cu trupa, să lanseze și o variantă acustică a piesei.

Carina a spus că piesa vorbește despre transformările prin care trece o relație, care pot duce fie la destrămare, fie la întărire. „Sunt sigură că fiecare dintre noi a trecut prin niște astfel de transformări”, ne-a mai spus.

Trupa de pop-rock Phaser s-a remarcat în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013, urmând apoi o ascensiune evidentă din punct de vedere profesional. Din trupă fac parte și Radu RACZ (bas), Sebi BÂRZEIANU (chitara), Lucian OPRIȘAN (clape) și Arnold BIRTA (tobe).

Și, că tot suntem doar noi aici, află toate detaliile pe care ni le-a împărtășit Carina, ascultând interviul de mai jos:

comments

comments