full screen background image

Săptămâna Națională la ”Dimineți Animate” – Magda Grădinariu, ambasadoare a tradițiilor românești și a satului bucovinean

Din an în an avem ocazia să simțim că facem parte din aceeași familie. Da, ar trebui să fie un sentiment viu și prezent nu doar în ocazii speciale, istorice. Pe de altă parte, vă propunem să nu ratăm nici o ocazie să-l exersăm! Împreună, după o sută de ani, apropiați de idealuri similare, motivați de chiar faptul că suntem împreună, vă propunem o nouă săptămână tematică, de pregătire a sărbătorilor de iarnă.

Săptămâna Națională aduce în studiourile Viva FM istoria, legendele și poveștile, tradițiile și atmosfera de sărătoare a Zilei Naționale. Mesajele și sentimentele voastre se vor face auzite pe toate frecvențele și stațiile Viva FM, prin urmare, vă invităm să sărbătorim împreună, de luni până vineri, Săptămâna Națională!

Câte un mare român se ascunde în fiecare dintre noi! Vocile voastre sunt cele mai importante.

Săptămâna Națională la Viva FM a debutat alături de o ambasadoare a tradiției și satului bucovinean – Magda Grădinariu, cu care am vorbit despre acțiunile #bucovinabrunch și #iaBucovina, două proiecte realizate din suflet, cu oameni dornici de a păstra și de a duce mai departe tradițiile.

Ascultați interviul integral, mai jos!

 

 

comments

comments