full screen background image

Cu mulți ani în urmă, pe tărâmurile din Munții Bucegi o fost creată o pastă unică vegetală, cu un gust intens de bun, fără aditivi, coloranți, conservanți și E-uri, pentru ca tu să ai gustări rapide fără niciun compromis, în orice moment al zilei. Experții Pate Bucegi care au dezvoltat rețetele de pate carne atât de iubite de către consumatori, au dezvoltat pentru aceștia rețete la fel de delicioase dedicate celor care țin Post dar și celor care doresc să ia o pauză de la consumul alimentelor pe bază de carne. Bucegi vegetal este o alternativă extrem de versatilă care împreună cu legume proaspete asigură un plus de prospețime gustării cu produsele Bucegi disponibile în mai multe variante și gramaje pentru a răspunde nevoilor tuturor consumatorilor. Tipuri pate Bucegi Vegetal: clasic, ardei, ciuperci, măsline.

Gustul bun vegetal se recunoaște și în postul Crăciunului, așadar, adaugă savoare meniului tău în această perioadă cu ajutorul produselor Pate Bucegi.
Dacă te întrebi ce poți găti cu o cutie de pate Pate Bucegi Vegetal, ei bine, opțiunile nu sunt limitate: tartine; rulade; cornuri umplute; chec și lista poate continua. Yum! Yum!
Suntem ajutorul tău în bucătărie până la capăt! Câștigă produsele Pate Bucegi împreună cu un premiu surpriză – un electrocasnic pentru bucătărie, participând la concurs.

Mecanismul este foarte simplu ca unsul unei tartine cu Pate Bucegi Vegetal: fii primul care sună în direct imediat după ce auzi semnalul de concurs! Răspunde corect la întrebare și câștigi premiul pus în joc! Un tocător de legume și produse Bucegi.

Pate Bucegi te provoacă la concurs, în perioada 25 noiembrie – 6 decembrie! Să ai poftă mare… de participare!

*Câștigătorii vor intra în posesia premiilor începând cu data 2 decembrie!

comments

comments