full screen background image

“Joburi în Europa”, la Radio VIVA FM

Bun găsit pe frecvențe la o nouă ediție a rubricii care vă atrage atenția asupra ofertelor de muncă de pe continent, propuse de centrele EURES din Regiunea de Nord-Est.

Începem cu Germania, stat care nu poate fi detronat din poziția de lider, datorită posturilor numeroase pentru electricieni, sudori, ospătari, bucătari, mecanici mașini de prelucrare a plasticului, recepționeri, șoferi de camioane, operatori stivuitori, lucrători depozit, tâmplari și măcelari.

În apropiere, Olanda are posturi vacante pentru procesori bulbi de flori, culegători ardei și muncitori necalificați în grădinărit și horticultură.

Aruncăm o scurtă privire și spre Suedia, care propune locuri pentru mecanici auto, casieri și muncitori forestieri, dar nu omitem nici Danemarca, unde aveți variante pentru lucrători polivalenți, electricieni, dulgheri și operatori mașini prelucrare.

La fel de adevărat este că Belgia vă poate atrage atenția cu joburi de manageri proiecte, ingineri proiectanți și ingineri dezvoltare harware.

Din punct de vedere geografic, cele mai apropiate oferte sunt în Ungaria, angajatorii căutând facturiști, muncitori necalificați, electricieni, consilieri vânzări, bucătari, operatori mașini de prelucrare, montatori structuri pentru construcții, sudori, dulgheri, cofetari, casieri și manipulanți.

Deocamdată ne oprim aici, amănunte despre salarii, precum și despre condițiile de muncă puteți afla la centrele EURES din cadrul Agențiilor pentru Ocuparea Forței de Muncă din județele Iași, Suceava, Botoșani și Neamț.

comments

comments