full screen background image

EXCLUSIV: Interviu cu Horia Brenciu, pentru Radio VIVA FM

Cu 26 de ani în televiziune și 16 ani alături de cei din orchestra lui, HB Orchestra, Horia Brenciu a dat startul toamnei, cu o piesă de dragoste, un featuring alături de Feli.

Melodia se numește PRIZONIER și este o creaţie nostalgică, care rememorează momente speciale şi este ilustrată cu un videoclip ce colecţionează amintiri şi trăiri.

Ada a stat de vorbă cu Horia Brenciu despre cum au fost până acum toți cei 26 de ani de carieră, și despre pregătirile concertului de la Sala Palatului, care va avea loc pe 18 Decembrie.

Feli şi Horia Brenciu s-au cunoscut la Vocea României în urmă cu 7 ani şi este pentru prima oară când colaborează la un proiect muzical.

Horia Brenciu a declarat despre Feli şi colaborarea aceasta: ”Este prima colaborare originală cu Feli, au mai fost și alte colaborări, ea a fost invitata mea la Sala Palatului în 2017, dar de data aceasta am zis că trebuie să oficializăm relația noastră, PRIZONIER este oficializarea relației noastre.

Pe Feli am urmărit-o de foarte mult timp și pot să spun că am fost gelos pe Moga pentru faptul că în urmă cu ceva ani, Feli s-a dus în echipa lui, la Vocea României. Mi-a plăcut vocea ei, și o admir din toate punctele de vedere. (…)

Piesa asta s-a născut într-o dimineață, și în momentul în care i-am propus-o, ea a zis DA fără să ezite. Sper ca piesa asta să intre în sufletele ascultătorilor, așa cum ne-a intrat și nouă în inimă.”

Interviul integral cu Horia Brenciu, îl puteți asculta mai jos:

 

comments

comments