full screen background image

Toamna se numără bobocii, vorbă din popor, noi, la VIVA FM avem o altă vorbă. Toamna se numără proiecte, realizări și obiective îndeplinite.

În cele ce urmează, vă anunțăm prognoza VIVA FM pentru toamna aceasta. Se anunță un sezon plin de surprize.

În fiecare dimineață, în intervalul orar 07:00 – 10:00, soarele răsare odată cu matinalii noștri, Ada Bartoi şi Călin Bârleanu, alături de care vă puteți savura cafeaua bine dispuși la primele ore ale zilei, informați corect despre realitatea locală și națională. Matinalii și invitații lor – persoane importante din mediul local, formatori de opinie și artiști, au grijă să vă livreze informații esențiale din aria fiecărui domeniu de interes, analizând subiecte de moment importante pentru voi. Diminețile dau startul zilei, iar Diminețile Animate fac ziua mai bună, alături de o cafea pe măsura sarcinilor din ziua respectivă, bineînțeles!

Soare-n difuzoare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10.00 la 13.00, la VIVA Cafe. Cea mai bună cafea este la VIVA Cafe, alături de Lidia Uja! Tu trebuie doar să fii pregătit să asculți muzica potrivită ceaiului sau cafelei tale din fiecare zi și cele mai interesante informații de peste tot.

Cel mai frumos apus este la VIVA FLASH. În timp ce unii dintre voi vă încheiaţi programul de muncă, Cerasela abia îl începe şi vă oferă informaţiile de la finalul zilei într-o atmosferă relaxantă de VIVA FLASH, de la ora 17:00. Interviuri cu personalităţi din lumea muzicală, cele mai noi hituri, tendinţe mondene, noutăţi din box-officE, la VIVA FLASH.

Zilele de miercuri, începând cu ora 13:00, sunt însorite în studioul VIVA FM, deoarece Călin Bârleanu ne prezintă ”Cheia Succesului”, o emisiune de tip workshop, în care know how ul chiar este la el acasă. Cheia e o metaforă… drumul spre ea e realitatea.

La VIVA FM, în fiecare joi, de la ora 13.00, se anunță valuri puternice de informații ce tulbură societatea. Marius Cocoş tratează într-o altă lumină, pe un ton obiectiv, problemele societății ’’Față-n față’’ cu decidenții orașului. Marius este pregătit să descopere informații prețioase de la invitații pe care-i va avea Față-n Față, în fiecare joi, de la ora 13:00 la 14:00, personalități importante din diferite domenii de activitate. Acestea vor fi intervievate pe baza unor subiecte de actualitate, cu scopul de a găseasi răspunsuri la problemele și situațiile cu care se confruntă orașul Suceava. Față în Față vine să dezbată perspectivele de orice natură, alături de persoane care au un cuvânt de zis.

La finalul săptămânii, între orele 13.00-14.00, maxima este dată la „Tribuna Republicană”, o emisiune dedicată exclusiv actorilor de pe scena politică. „Tribuna Republicană” dezbate toate problemele politice, dar şi economice, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. Pentru că, orice am spune noi, economia fără politică nu funcţionează şi nici invers. Pentru pentru că, vrem, nu vrem, decizile economice, cele care ne afectează pe toţi, sunt luate la nivel politic.

În week-end se anunță o maximă distracție, deoarece pregătim proiecte interesante pentru voi. Esti pregătit? Cele mai bune 30 de piese ale momentului le asculți în fiecare weekend la VIVA Chart. Unele au un viitor promițător, celelalte un trecut și împreună le ordonăm după preferințele tale. Doar pe frecvențele Viva Fm TU alegi muzica pe care o asculți! Primești bonus informații despre artiștii tăi preferați: datele concertelor, lansările albumelor dar și picanterii. Ți-ai notat? În weekend e VIVA Chart!

Ne-am implicat în comunitatea locală și continuăm să facem acest lucru prin intermediul site-ului de știri, www.stirilevivafm.ro și a proiectelor marca VIVA FM – Produse locale pentru localnici, VIVA la Playa, Ice Ice VIVA, campanii sociale și concursuri pentru ascultătorii noștri.

Cu o nouă grilă de programe radio adaptată dorințelor ascultătorilor noștri, sperăm să fructificăm noul sezon la maxim și să culegem aceleași roade în toamna anului 2020.

comments

comments