full screen background image

Despre respect şi prudență în trafic, cu Cristi Scutelnicu, președintele clubului de motocicliști North Gang Riders – MC

Despre respect şi prudență în trafic, cu Cristi Scutelnicu, cu președintele clubului de motocicliști North Gang Riders – MC

La prima vedere pare ideal să fii motociclist. Cu siguranță aveți amici sau prieteni care vorbesc cu pasiune despre cât de frumos este să trăiești pe două roți.

Dar, în ciuda frumuseții acestui stil de viață, până să ajungă acolo, cei pasionați trebuie să înțeleagă ce presupune a fi un motociclist adevărat.

Datorită faptului că motociclismul este încă privit la noi cu uşoare urme de neîncredere, poate pentru că teribilismul nu ne dă pace, de cele mai multe ori, am decis să aflăm poveștile din spatele acestei pasiuni, chiar de la președintele clubului de motocicliști North Gang Riders – MC.

La matinalul “Dimineți Animate” a fost prezent Cristi Scutelnicu, cu care am vorbit despre cultura specifică motociclismului, empatie, respect, despre prudența atât de necesară în trafic, dar și despre un loc al motocicliștilor, care se află de ceva timp în orașul Suceava, NGR Club House.

Trebuie de luat în considerare faptul că motocicliştii, indiferent că sunt independenţi sau călătoresc sub sigla şi regulile unor cluburi sau asociaţii de profil, au făcut mereu de-a lungul timpului demersuri pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la respectul pe care participanţii la trafic ar trebui să şi-l acorde mereu şi pentru a atrage atenţia asupra existenţei motocicliştilor în trafic.

comments

comments