full screen background image

Lista de cumpărături o ai. Banii sunt pregătiți. Dar… afără plouă sau nu ai timpul necesar să mergi la cumpărături pentru că ai alte treburi mai importante de rezolvat și bătăi mai mari de cap. Ce faci? Îți spunem noi. Bringo îți aduce cumpărăturile tale, direct acasă. Se descurcă perfect la cărat baxuri de apă, saci de cartofi sau rechizite pentru școală, produse care ție îți dau o mulțime de bătăi de cap. Alegi magazinul de unde vrei să cumperi de pe aplicația Bringo, adaugi produsele în coș și plasezi comanda, iar livratorul ales de tine îți face
cumpărăturile și ți le livrează acasă în intervalul orar specificat. B(r)ingo! Ce simplu e, nu? Și, mai avem pentru tine o veste bună. VIVA FM și Carrefour te provoacă la concurs.

Ce trebuie să faci? Fii atent! Foarte atent!
Caută pagina de Facebook VIVA FM Suceava, comentează cu ”Bringo” la postarea zilei despre concurs (timp de 10 zile, în fiecare zi, va fi o postare diferită), iar dacă te afli printre primii 10 participanți, poți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 150 de lei valabil în hypermarket-ul Carrefour Suceava, pentru a scăpa de micile bătăi de cap din perioada back to school. Bonus, primii 10 participanți înscriși la concurs primesc un cod VIVA FM special pentru livrare gratuită care poate fi folosit la prima comandă Bringo.

Dacă random.org te desemnează pe tine câștigător din cei 10 participanți, vei fi sunat în direct, la emisiunea VIVA Cafe; și va trebui să răspunzi corect la întrebarea pe care realizatorul de emisiune ți-o va adresa, și anume: ”Cine te scapă de micile bătăi de cap?”.

Precum am menționat anterior, trebuie să fii foarte atent deoarece dacă răspunsul tău nu va fi corect, al doilea participant din cei 10 va fi sunat, iar dacă nici răspunsul lui nu va fi corect, poate al treilea participant va ști cum să scape de micile bătăi de cap. Dacă nici a treia oară nu este cu noroc, premiul se raportează pentru a doua zi și vom premia doi câștigători.

Concursul se desfășoară în perioada 6 – 18 septembrie 2019, în intervalul orar 10:00 – 13:00, după semnalul ”START concurs”.
Ce bine că există Bringo să ne scape de micile bătăi de cap!

Bringo livrează  pe o rază de 15 km.

Mențiuni și condiții de participare:
Participanții trebuie să aibă domiciliul stabil în județul Suceava.
Nu se acceptă înscrieri multiple la concurs. Dacă la prima postare a concursului te-ai numărat printre primii 10 participanți, nu te mai poți înscrie la următoarele. Comentariile nu vor fi eligibile.
Voucher-ul în valoare de 150 de lei poate fi utilizat doar în hypermarket-ul Carrefour Suceava.
Voucher-ul de cumpărături se ridică de la recepția Carrefour Suceava, iar câștigătorul trebuie să-și asume ridicarea premiului.

Regulamentul integral pentru concursurile VIVA FM poate fi consultat, aici: https://vivafm.ro/regulamentconcursuri.pdf

comments

comments