full screen background image

Andrei “Glonțul” Chipreanov te provoacă la Skandenberg. Poţi câştiga 3.000 de euro

În studioul VIVA FM Rădăuți, în cadrul emisiunii sportive realizată de Manuel Costache, a fost prezent Andrei Chipreanov, care a prefațat evenimentul care va avea loc, în data de 10 august, la “Iulius Mall” Suceava.

Vicecampion mondial și campion european de skandenberg, Andrei a lansat o provocare: va lupta cu o sută de adversari, iar cel care va reuși să îl învingă, va obține un premiu de 3.000 de euro.

Pentru ca cei ce doresc să lupte contra lui, condiţia este să nu fi participat la competiții de profesioniști sau amatori în skandenberg.

Andrei a anunțat, la Radio VIVA FM, că s-au înscris deja aproximativ 150 de sportivi, urmând a fi selecționați primii o sută dintre aceștia, dar, dacă forma fizică îi va permite, va lupta cu mai mult de o sută de rivali.

Supranumit “Glonțul”, pentru viteza cu care își doboară adversarii, Chipreanov a afirmat că speră ca în aproximativ două ore să își învingă toți adversarii.

La eveniment va participa și alt cunoscut luptător de skandenberg, Radu Valahu, care va consilia sportivii participanți.

Competiția va beneficia de prezența a două arbitre din Republica Moldova, cu o bogată experiență internațională.

Andrei își dorește ca, în viitor, să câștige din nou campionatul național pentru a putea participa la Campionatul Mondial, unde dorește să își îmbunătățească cea mai bună performanță și să să câștige titlul suprem.

Înregistrarea integrală a emisiunii o puteţi asculta mai jos:

comments

comments