full screen background image

Propunerea săptămânii 29 iulie – 4 august

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

· ALEXANDRA STAN – I Think I Love It

Pop și reggae în doze impresionante găsim în cea mai nouă piesă lansată de Alexandra Stan. “I Think I Love It” vine cu aceeași amprentă energică a artistei, așa cum ne-am și obișnuit, dar și cu foarte multă culoare, iar aici nu vorbim doar de videoclip. Vara este anotimpul care ne îndeamnă parcă cel mai mult să dăm frâu liber energiei și imaginației. Iar mesajul piesei este chiar unul ce te încurajeză să descoperi lucruri noi, să îți faci amintiri de care să te bucuri și să profiți de fiecare zi cu zâmbetul pe buze. La doar câteva ore de la lansare piesa a fost inclusă în mai multe playlist-uri internaționale, iar acum este momentul să o ascultăm și la VIVA FM. Dacă vreți ca “I Think I Love It” să se audă și pe frecvențele noastre, votați-o la categoria “Propunerea Săptămânii”.

· MARK RONSON FT. CAMILA CABELLO – Find U Again

Cunoscutul producător britanic Mark Ronson continuă seria colaborărilor cu artiști de renume. De această dată i se alătură Camila Cabello, pentru piesa “Find U Again”. De data aceasta, piesa este despre despărțire și drumul complicat al posibilei regăsiri. Piesa aduce mai aproape sentimentele lui Mark Ronson, care, trecând printr-o despărțire, și-a pus pe hârtie gândurile, într-un demers sincer, făcând o alegere curajoasă. Piesa este extrasă de pe cel mai nou album semnat de Mark Ronson și intitulat “Late Night Feelings”. Iar dacă vreți ca “Find You Again” să ajungă în playlist-ul VIVA FM, vă îndemnăm să votați piesa în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

· NABBOO FT. ENELI – Out Of My Mind

Dacă pe Eneli reușim deja să o cunoaștem mai bine prin intermediul pieselor pe care le lansează, Nabboo este mai puțin cunoscut, cel puțin în spațiul muzical românesc. Cei doi au lansat recent piesa “Out Of My Mind”, ritmată și cu vibe energic, în contrast cu greutatea sufletească despre care se vorbește în versuri. Pasajele ritmate se îmbină cu vocea inconfundabilă și efectele impresionante, conturând o piesă care, de asemenea, este de așteptat să ajungă în playlsit-urile estivale. Dacă vreți ca piesa lansată de Nabboo și Eneli să se audă și la VIVA FM, votați-o!

comments

comments