full screen background image

Propunerea săptămânii 15 – 21 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FELI – Când Răsare Soarele

O nouă filă a jurnalului muzical lansat de Feli a apărut în urmă cu doar câteva zile. Această pagină a poveștii, așadar noua piesă, este intitulată “Când răsare soarele”. Am putea spune, pe scurt, că este despre lucrurile pe care să le prețuim, despre momentele pe care să ni le amintim, despre răbdare și despre cât de aproape este, de fapt, tot ce îți trebuie pentru a fi fericit. “Viața e o binecuvântare! Orice lecție a ei ne crește și ne face pe zi ce trece mai frumoși, mai înțelepți! După toate încercările vieții, în care am certat-o pe ea (viața), în care m-am certat pe mine, M-AM TREZIT și-am mulțumit!”, descrie Feli emoțiile care au determinat-o să compună această piesă. Te îndemnăm să lași soarele să răsară și să votezi piesa, oferindu-i șansa de a ajunge în playlist-ul VIVA FM.

  • MARTIN GARRIX FT. MACKLEMORE – Summer Days & PatrickStump

Mai știi acea listă a pieselor de vară care ne “prind” din prima? Ei bine, lista se îmbunătățește constant. Marting Garrix a luat prin surprindere pe toată lumea prin cea mai nouă colaborare, un efort comun, alături de Macklemore și Patrick Stump (fondatorul Fall Out Boy). Piesa “Summer Days” a luat deja cu asalt topurile internționale și vine cu un ritm atât de relaxant încât și vocile și linia melodică par să te propulseze într-o călătorie imaginară perfectă pentru sezonul estival. Dacă vrei să auzi piesa în playlist-ul VIVA FM, poți vota în acest sens, la categoria “Propunerea săptămânii”

 

  • OFENBACH – Rock It

Cea de-a treia propunere a acestei săptămâni aparține DJ-ilor pe care îi cunoaștem sub titulatura de Ofenbach. “Rock It” este și rock dar și dance, vibrantă dar și calculată. Despre piesă chiar băieții spuneau: “Dorința noastră a fost de a reda energia unei piese de club, dar în același timp de a păstra sufletul muzicii rock. Adevărul e că am creat-o în modul în care obișnuiam să facem muzică la 13 ani.” Rezultatul, spunem noi, este unul extrem de potrivit pentru playlist-ul VIVA FM. Dacă ești de acord, votează “Rock It” la “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments