full screen background image

Propunerea săptămânii 8-14 iulie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

· ED SHEERAN FT. KHALID – Beautiful People

Chiar dacă a trecut și concertul pe care Ed Sheeran l-a susținut în țara noastră, acest lucru nu înseamnă că luăm o pauză de la piesele sale. Dimpotrivă. Artistul continuă seria de colaborări în care cooptează mai mulți artiști cunoscuți. Astăzi vă propunem piesa lansată alături de KHALID. Se numește “Beautiful People” și are, dincolo de o armonie aparte, o poveste spunem noi extrem de actuală. Despre frumusețe ar fi multe de spus, însă Ed Sheeran și KHALID au ales să pună în contrast frumusețea ipotetică și frumusețea reală. Un mesaj secundar evidențiază că bogăția nu aduce obligatoriu și fericirea și că autenticitatea și simplitatea sunt cele care ar trebui să ne stârnească admirația. “Beautiful People” este una dintre piesele care au șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM, așadar vă încurajăm să alegeți.

· LANA DEL REY – Doin Time

Cea de-a doua propunere a acestei săptămâni îi aparține cunoscutei Lana Del Rey. Artista de origine americană pare să fi “furat” startul sezonului estival înaintea multor altor artiști, odată cu lansarea din luna mai a piesei “Doin’ Time”, practic un cover al piesei “Summertime” aparținând trupei Sublime. Lana se declară fan al acestei trupe și reușește cu timbrul ei special să aducă în actualitate acel sentiment de vară relaxantă, chiar leneșă, în care timpul pare să se dilate. În această nouă formă, piesa va fi inclusă chiar pe coloana sonoră a unui documentar despre trupa Sublime. Așadar, cum sezonul estival este încă în plină desfășurare, vă recomandăm piesa “Doin’ Time” iar dacă aceasta vă inspiră și îi acordați votul vostru, s-ar putea să o auziți chiar la VIVA FM.

· MILEY CYRUS – Mother’s Daughter

Miley Cyrus a revenit cu o nouă piesă în acestă perioadă aglomerată pentru ea și abordarea care șochează și care o caracterizează nu lipsește nici de această dată. “Mother’s Daughter” se numește noua creație muzicală și dincolo de binecunoscuta abordare surprinzătoare și directă, mesajul piesei face referire la feminitate, drepturile femeillor asupra propriului corp, mai ales în contextul social actual și frumusețea feminină, inclusiv la nivel corporal. Single-ul evidențiază o reală putere și încredere, drept pentru care îi oferim șansa de a ajunge în playlsit-ul nostru dacă primește suficient de multe voturi. Decizia îți aparține!

comments

comments