full screen background image

Propunerea săptămânii 01 – 07 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANDRA FT. DESCEMER BUENO – Camarero

Andra și-a surprins fanii prin intermediul unei noi colaborări exotice, realizată alături de nimeni altul decât Descemer Bueno. Piesa pe care o propunem astăzi se numește “Camarero”, a primit deja un videoclip exotic și se diferențiază de alte piese prin ritmul latino autentic și printr-o limbă spaniolă care i se potrivește Andrei perfect. “Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibilă. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună” a transmis artista. Ritmurile latino au fost mereu emblematice pentru vară, distracție și energie pozitivă. Așadar, te invităm să votezi “Camarero”, oferindu-i posibilitatea de ajunge în playlist-ul VIVA FM.

  • SHAWN MENDES FT. CAMILA CABELLO – Senorita

Ne obișnuim ca în ultima vreme colaborările între artiști extrem de populari să ia pe nepregătite topurile muzicale internaționale. Acest lucru s-a întâmplat și la lansarea piesei “Señorita”, chiar dacă Shawn Mendes și Camila Cabello și-au pregătit fanii prin intermediul unui teaser, înainte de lansarea oficială. Ideea piesei “Señorita” gravitează în jurul unei povești de dragoste în care protagoniștii sunt conștienți că ar trebui să păsetreze distanța unul față de celălalt însă nu sunt capabili și revin mereu în același context romantic și în același timp intens. Cei doi artiști nu se află la prima colaborare însă este cel mai probabil o piesă care va aduna rezultate remarcabile atât în materie de încasări cât și în ceea ce privește numărul de ascultători. Vreți să ajungă în playlist-ul nostru?

 

  • TIESTO FT. JONAS BLUE – Ritual & Rita Ora

Tiesto și Jonas Blue fac echipă cu Rita Ora, pentru cea mai nouă piesă lansată deja pe toate platformele muzicale. “Ritual” se încadrează perfect în playlsit-urile de vară, cu influențe EDM iar artiștii transmit un vibe extrem de pozitiv prin intermediul ritmurilor electrizante. Caracteristica principală a piesei este euforia, extrem de contagioasă și pe care o propunem și noi, chiar pentru playlist-ul VIVA FM. Dacă vreți să îi auziți pe Tiesto, Jonas Blue și Rita Ora în aceeași echipă, vă invităm să votați piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments