full screen background image

În perioada 5 iunie – 28 iulie 2019 Egros Shopping Suceava – un altfel de BAZAR  organizează o campanie promoțională pentru răsplătirea clienților complexului. Toți vizitatorii care cumpără de minimum 75 lei pe un singur bon fiscal pot castiga: 3 excursii în valoare de 7500 lei oriunde în România, 10 telefoane Samsung A50 model 2019, 20 seturi trolere și 100 de vouchere de cumpărături Egros în valoare de 150 lei.

 

Clienții complexului Egros Shopping Suceava în perioada campaniei, vor primi pe baza bonului fiscal un talon de înscriere la tombolă din locul special amenajat. În plus, în momentul înscrierii, participanții la campanie pot câștiga și alte premii instant.

La finalul campaniei, câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în data de 30 iulie 2019.

Valoarea totală a premiilor se ridică la 68.000 lei.

Regulamentul promoției poate fi consultat în locație sau pe www.egros.ro.

Complexul comercial Egros Shopping Suceava – un altfel de BAZAR este unul dintre cele mai noi centre comerciale din municipiul Suceava, cu o suprafață construită de circa 20.000 de metri pătrați și o investiție de peste 15 milioane de euro.

 

Egros este un concept de centru commercial unde toți vizitatorii pot găsi aproape tot ceea ce își doresc. Cu peste 600 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și până la 200 de metri pătrați cumpărătorii pot alege din multele categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucarii, librarie, până la accesorii petrecere, accesorii GSM,  farmacii și mobilă. În plus, dacă obosești te poți odihni în zona food. Ai la dispoziție atelier de retuș, bancomat sau un loc unde poți să citești o carte.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse și la prețuri accesibile, în spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiențe de shopping.

comments

comments