full screen background image

VIVA FM a transmis LIVE, de la Târgul Auto Piatra Neamț!

Vineri, 14 iunie, echipa VIVA FM a fost prezentă la Târgul Auto Piatra Neamț, de unde a transmis LIVE, timp de 4 ore, pe frecvența 94,7 FM cele mai importante momente de la eveniment și informații de interes din industria auto, furnizate de către reprezentanții și dealerii auto.

În deschiderea evenimentului, Mihai Caravan – organizatorul Târgului Auto Piatra Neamț, ne-a introdus în povestea și atmosfera Salonului Auto. Intervenția integrală o puteți asculta, aici: https://www.facebook.com/vivafmneamt/videos/354880708559921/

Alături de noi, în direct, pe frecvența 94,7 FM au fost reprezentanții de la Autopark Deutsch Peugeot Citroen; Cybernet Auto Center – Skoda, Volkswagen, Audi; Dinamic 92 Distribution; Auto Moldova dealer Dacia – Renault, Exclusiv Motors – Opel; Țiriac Auto – Mercedes, Hunday, Ford; și Toyota Neamț.

La final de transmisie, Mihai Caravan – organizatorul evenimentului și director de relații la Camera de Comerț Piatra Neamț, ne-a împărtășit impresiile la cald despre eveniment , aflat la a XVI-a ediție, concluzionând că surprize frumoase și multe noutăți vă vor aștepta la edițiile viitoare ale Târgului Auto Piatra Neamț, evenimentul crescând de la an la an.

Pe parcursul salonului au fost expuse 10 mărci de mașini și aproximativ 100 de modele  de automobile. Au fost organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, sesiuni de drive test și vizitatorii s-au bucurat de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing.

 

 

comments

comments