full screen background image

Propunerea săptămânii 17 – 23 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DAVID GUETTA FT. RAYE – Stay (Don’t Go Away)

Prima propunere energică a acestei săptămâni este reprezentată de colaborarea dintre binecunoscutul David Guetta și talentata Raye. “Stay (Don’t Go Away)” este o piesă cu un aranjament extrem de interesant. La îmbinarea dintre subtil și ritmat, colorat și aparent static, regăsim aceeași rețetă de succes a ritmurilor care propulsează zona vocală și așa extrem de puternică. Ne aliniem părerilor clare despre piesă și suntem siguri că “Stay (Don’t Go Away)” se încadrează în playlist-urile de vară, care se vor auzi atât în boxe, pe plajă, cât și la radio. Dacă vrei ca ultima parte să se materializeze, te încurajăm să votezi piesa în cadrul categoriei “Propunerea săptămânii”.

  • IOANA IGNAT – Lângă Ea

După succesul uriaș pe care l-a avut datorită piesei “În palma ta” lansată alături de Edward Sanda, Ioana Ignat a dat ofical startul verii cu ajutorul unei piese de dragoste ce evidențiază o sensibilitate aparte. “Lângă Ea” ne face martori la unul dintre momentele idilice ale unei relații între doi muzicieni. Apropiindu-se practic de stilul unui basm modern, vizualul piesei aduce cadre de poveste, naturale, departe de orice ar putea întrerupe momentele de inspirație petrecute inclusiv în doi. “Lângă Ea” se situează deja în fruntea clasamentelor de popularitate în cadrul platformelor muzicale iar noi îi oferim șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM, prin intermediul votului tău.

 

  • KYGO FT. RITA ORA – Carry On

De pe coloana sonoră a peliculei “Detective Pikachu” propunem o piesă încărcată de emoție, lansată de Kygo în colaborare cu Rita Ora. Stilurile celor doi artiști se îmbină exemplar, celebrul producător reușind să accentueze amploarea vocală a artistei, într-un demers curajos și în același timp sensibil. Zona ritmurilor house este bine nuanțată în timp ce partea instrumentală a piesei susține perfect zona vocală. Din punct de vedere vizual, farmecul este dat de scenele din cadrul peliculei iar melodic putem vorbi de o armonie completă. Ne place această energie pozitivă și vă recomandăm să votați piesa “Carry On”, pentru ca ea să ajungă în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments