full screen background image

Azi a avut loc deschiderea oficială a Salonului Auto Piatra-Neamț

Astăzi, 13 iunie, pe platoul de la Curtea Domnească a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XVI-a ediție a Salonului Auto de la Piatra-Neamț.
La deschidere au fost prezenți Mihai Caravan, director în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, alături de reprezentanți ai administrației locale, Bogdan Gavrilescu – viceprimar al municipiului Piatra-Neamț și subprefectul Doru Ungureanu, dar și reprezentanți ai companiilor auto  – Gheorghe Ostahie, reprezentant Auto Moldova și Bogdan Vasilescu, reprezentant Toyota.
Pe parcursului salonului auto vor fi expuse 10 mărci de mașini și aproximativ 100 de modele  de automobile. Vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, sesiuni de drive test și vizitatorii se vor bucura de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing.
Vineri, 14 iunie, echipa VIVA FM va fi prezentă la Târg pentru a transmite Live cele mai importante momente și detalii de la eveniment. Așadar, vineri ne auzim pe frecvența 94,7 FM, în intervalul orar 13:00 – 16:00, împreună cu organizatorii și dealerii auto.
Aveți 94,7 motive pentru care trebuie să fiți prezenți la Târgul Auto din Piatra Neamț.Evenimentul se desfășoară în Piatra Neamț 4 zile, cu program în intervalul orar 11:00-19:00, iar duminică până la ora 16:00.
Salonul Auto este organizat de Primăria Piatra-Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț.
Pe noi ne găsiți vineri, la standul VIVA FM, iar dacă sunteți în zonă, vă așteptăm la stand să împărtășim păreri despre Salonul Auto.

comments

comments