full screen background image

Propunerea săptămânii 10 – 16 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DELIA – Vreau la Ţară

Nonconformistă aşa cum ne-a obişnuit, Delia surprinde din nou, odată cu lansarea celei mai noi piese, “Vreau la Ţară”. Totul începe cu un sample din binecunoscuta piesă “Vara la ţară” semnată de Mircea Baniciu şi continuă într-un mod energic şi ritmat, colorat şi extrem de natural. Piesa este, fără îndoială, despre micile plăceri ale vieţii la ţară: aerul curat, pâinea coaptă, iarba verde şi serile animate de cântecul greierilor. Semnalul telefonului lipseşte cu desăvârşire însă bucuria şi simplitatea vieţii de la ţară sunt cele care domină într-un mod aproape contagios. Dacă vorbim de ritmuri, vorbim despre dubstep şi rock, într-o îmbinare creativă ce te face să te ridici din scaun şi… să pleci la ţară, măcar cu mintea. În cazul în care vrei la ţară măcar câteva minute, cât durează piesa Deliei, te invităm să votezi melodia, în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

  • KATY PERRY – Never Really Over

A doua propunere muzicală din această săptămână păstrază o notă de pozitivism transmisă în fiecare notă. “Never Really Over”, piesă semnată de Katy Perry, aduce în discuţie subiectul persoanelor ce aleg să meargă pe drumuri diferite dar care totuşi nu vor forma niciodată o poveste complet încheiată. Această posibilitate de a relua oricând o legătură deoarece, doar pentru că s-a terminat nu înseamnă neapărat că s-a terminat, pare să fie motivul care stă la baza acelei energii pozitve care marchează întreaga linie melodică. Caracterizată totuşi drept un imn euforic pentru despărţire, “Never Really Over” are toate elementele unei piese electropop cu reale şanse de a intra în playlist-ul nostru. Dacă pozitivismul este ceea ce îţi lipseşte uneori, te îndemnăm să o votezi pe Katy Perry.

 

  • MARSHMELLO FT. CHVRCHES – Here With Me

Echipă completă formează, în această săptămână, Marshmello şi Chvrches, responsabili pentru cea de-a treia propunere muzicală a acestei săptămâni. Piesa “Here With Me” pune în evidenţă cât de bine pot fi îmbinate ritmurile de chitară şi vocea dulce aparţinând solistei trio-ului Chvrches. Profunzimea abordării piesei vine şi din tema aleasă, de inspiraţie reală, cu referire la viaţa de pompier şi emoţiile cu care această pasiune este urmată în fiecare zi. O emoţie pe care o regăsim în versuri şi care înglobează fiecare trăire a familiilor celor care îşi pun uneori viaţa în pericol atunci când nu le sunt alături, făcânu-şi datoria. Încheierea subliniază însă că a risca înseamnă uneori şi a câştiga. Tocmai de aceea vă îndemnăm să votaţi această doză de emoţie pură, pentru a o regăsi săptămânile viitoare în playlist-ul Viva FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments