full screen background image

Rădăuţenii de la CS Triumph, campionii Moldovei la baschet U12

Pe parcursul a două zile, sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie, în Sala de Sport “Ovidiu Larionescu ” a Școlii Gimnaziale nr. 3 “Mihai Eminescu” din Rădăuți a avut loc turneul de baschet Final Four U12 Moldova.

Cele mai bune patru echipe din zona Moldovei care si- au câștigat dreptul de a juca în final four au fost: CS TRIUMPH RĂDĂUȚI, PHOENIX GALAȚI, CSS FOCȘANI și STOMART IAȘI.

Gazdele de la Rădăuți au organizat turneul ireproșabil și, după două zile de meciuri spectaculoase, cu un public care și-a susținut frenetic echipa favorită, micii baschetbalişti rădăuţeni pregătiți de către prof. Dănuț Bujdei, ajutat de Adrian Ursachi, au reușit să se claseze pe primul loc.

Rădăuţenii au dispus, în ordine, de echipa din Iaşi, cu 79 la 27, de cei din Galați, cu 74 la 35 și, în ultimul meci al competiției, de cei de la CSȘ FOCȘANI, cu 64 la 44.

Pe locul doi s-au clasat baschetbaliştii din Galați, care au dispus de CSȘ Focșani cu 59 la 33 și de cei din Iași cu 100 la 34.

Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de echipă din Focșani, care a învins pe STOMART Iași cu 57 la 21.

Pe lângă locul întâi ocupat la final, baschetbaliștii de la CS TRIUMPH RĂDĂUȚI au obținut și două premii individuale, prin Chifan Albert, care a fost desemnat cel mai tehnic jucător (și se anunță un jucător de mare perspectivă) și Șorodoc Matei, care a fost cel mai bun marcator al turneului.

Colegul nostru, Manuel Costache, a realizat un interviu cu antrenorul echipei câştigătoare, prof. Dănuţ Bujdei:

 

comments

comments