full screen background image

Propunerea săptămânii 03 – 09 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ELLIE GOULDING – Sixteen

Prima propunere a săptămânii este o piesă lansată de Ellie Goulding. “Sixteen” vine cu aerul proaspăt și adolescentin al vârstei de șaisprezece ani. Dincolo de toate peripețiile caracteristice vârstei, piesa evidențiază că același spirit tânăr și plin de energie poate să rămână neschimbat chiar și la mult timp de la trecerea vârstei de șaisprezece ani. Ellie Goulding spunea că pentru ea această vârstă a fost o perioadă cheie din viața ei. “Mă duce înapoi la zilele inconştienţei de adolescent şi sper să ne reamintească de inocenţa tinereţii.” mai spunea artista. Dacă ești de părere că un suflu proaspăt nu are cum să dăuneze, te invităm să votezi “Sixteen” în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

  • MARK RONSON FT. LYKKE LI – Late Night Feelings

Cu toții știm că orele târzii din noapte aduc o serie de gânduri care în mod normal, pe timpul zilei, nu și-ar face loc în mintea noastră. Chiar despre acest lucru este vorba în “Late Night Feelings”. Mark Ronson face echipă cu Lykke Li într-o piesă ce ne amintește de ritmurile anilor ’70, cu senzualitatea ce le caracterizează. Sentimentele instabile ne lasă impresia de obsesie și nu de poveste echilibrată de dragoste, iar videoclipul piesei vine tocmai în sprijinul acestei idei. “Late Night Feelings” este și piesa care dă numele următorului album de studio, ce va fi lansat de Mark Ronson luna aceasta. Până atunci, avem pozibilitatea să ascultăm “Late Night Feelings” și la VIVA FM. Tot ce trebuie să faci este să votezi.

 

  • TAYLOR SWIFT FT. BRENDON URIE – Me

O altă piesă pe care o propunem în această săptămână se intitulează “Me” și este semnată de Taylor Swift și Brendon Urie (solistul trupei Panic! at the Disco). Ne-am obișnuit ca fiecare piesă în care se implică Taylor Swift să aibă un mesaj clar și puternic, iar “Me” nu este o excepție. Single-ul are misiunea clară de a ajunge la inimile cât mai multor oameni, cu îndemnul acceptării de sine. Greșelile sunt inevitabile, iar remușcările au tendința de a ne îngrădi fericirea din fiecare zi, drept pentru care “Me” este un manifest pentru îngăduință. Mai ales față de noi înșine. Piesa “Me” are șansa să intre permanent în playlist-ul nostru, dacă primește suficiente voturi. Te încurajăm să alegi!

Votează melodia preferată!

comments

comments