full screen background image

VIVA FM transmite live de la MTB Dragomirna, pe 1 iunie!

Pe 1 iunie ești îndemnat să îți aduni toți prietenii la linia de start a celei de-a VIII-a ediții MTB Dragomirna! Se anunță o competiție de neuitat!

MTB Dragomirna este un eveniment organizat de magazinul de biciclete Monti Cond Serv și se adresează atât profesioniștilor, cât și persoanelor care își doresc să se bucure de o aventură de neuitat alături de prieteni și familie, în peisajul superb al pădurii din Dragomirna.

Și în acest an organizatorii au pregătit premii pe măsură și o serie de noutăți, fiind necesare, din partea concurenților, alte abordări tehnice ale traseelor.

Traseul Scurt, ușor ca grad de dificultate, se adresează celor care au o mai buna pregătire în tainele pedalatului, traseul având aproximativ 35 km și străbate drumurile forestiere de prin pădurile din preajma Mănăstirii Dragomirna. Calitatea drumului este pietruita, în totalitate Off Road, cu porțiuni de urcări cu inclinații medii. Diferența de nivel pentru aceasta ruta este de aproximativ 600 metri.

Traseul lung, de nivel mediu ca pregătire, este de aproximativ 50 km și străbate drumurile forestiere din preajma Mănăstirii Dragomirna, încercând sa solicite cicliștii care au o pregătire mai buna în arta pedalatului. Traseul cumulează o diferența de nivel de aproximativ 950 de metri.

Traseul Family vă îndeamnă la distracție în echipă. Acesta va avea o lungime de aproximativ 14 km și va fi pe drumuri forestiere, pietruite sau doar pământ, cu trafic inexistent, cu urcări și coborâri ușoare. Este un traseu ideal pentru ieșirile în familie, un prilej de relaxare. Prezintă o diferența de nivel de aproximativ 130 de metri, străbătând pădurile din vecinătatea Mănăstirii Dragomirna, având ocazia de a admira flora și fauna minunatei păduri.

Separat, traseul Kids va fi amenajat pe o distanță de 1,5 km în zona Camping Dragomirna.

Recomandările organizatorilor se aplică pentru toate tipurile de traseu, concurenții fiind sfătuiți să aibă bidon cu apă, ochelari pentru protecție împotriva insectelor şi prafului, cameră de rezervă, kit scule și pompă.

Taxa de participare este de 80 lei / participant pentru Traseul scurt și Traseul lung dacă se face plata prin transfer bancar sau la magazin pâna în ziua evenimentului, 80 lei / familie (copil + însoțitor) pentru Traseul Family dacă se face plata prin transfer bancar sau la magazin până în ziua evenimentului și 10 lei / copil pentru Traseul Kids. În ziua concursului, taxa este de 100 lei.

În ceea ce privește categoriile, încadrarea se face astfel:

copii 4-6 ani (pentru Traseul Kids)

copii 6-8 ani (pentru Traseul Kids)

copii 8-10 ani (pentru Traseul Kids)

copii 10-14 ani (pentru Traseul Family)

feminin open (pentru Traseul scurt și Traseul lung)

masculin 15-18 ani (pentru Traseul scurt)

masculin 19-29 ani (pentru Traseul scurt și Traseul lung)

masculin 30-39 ani (pentru Traseul scurt și Traseul lung)

masculin 40-49 ani (pentru Traseul scurt și Traseul lung)

masculin 50+ (pentru Traseul scurt și Traseul lung)

Programul zilei de concurs este următorul:

orele 8:00 – 9:30 / înscrieri la fața locului

orele 8:00 – 9:30 / ridicarea pachetelor de start

ora 9:45 / ședință tehnică

ora 10:00 / start tura lungă

ora 10:10 / start tura scurtă

ora 10:20 / start tura family

ora 12:00 / start tura kids

În ceea ce privește modalitățile de plată, toate detaliile sunt disponibile pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

MTB Dragomirna 2019 face parte din MTB Cupa Moldovei, un proiect ce include nouă asociații și cluburi sportive unite de pasiunea pentru ciclism și natură, fiind promotorii unui stil de viață sănătos și activ.

Radio Viva FM este partener media al evenimentului și va transmite distracția live, între orele 9.30 și 13.00, în întreaga rețea VIVA FM. Alina și Călin pregătesc surprize și multă energie, direct de la cel mai mare concurs de mountan bike din Bucovina.

 

 

 

 

 

comments

comments