full screen background image

Neamţ: Mai multe curţi şi beciuri din cinci localităţi, inundate în urma ploilor torenţiale

Ploile torenţiale care au căzut miercuri seara pe raza judeţului Neamţ au inundat mai multe curţi şi beciuri din cinci localităţi, potrivit raportului informativ întocmit de ISU Neamţ.

În localitatea Căciuleşti au fost inundate 6 curţi, la Boţeşti au fost inundate 3 curţi şi un beci, iar la Topoliţa pompierii au intervenit pentru a scoate apa din 2 curţi şi un beci.

Alte 3 curţi au fost inundate în localitatea Petricani. Şi subsolul Primăriei din comună a fost inundat, fiind necesară intervenţia pompierilor cu moto-pompele.

În oraşul Târgu Neamţ, pompierii au acţionat pentru scoaterea apei din 3 curţi şi un beci.

“În contextul creşterilor de debite pe mai multe cursuri de apă, recomandăm populaţiei să nu traverseze râurile prin apă şi să nu se apropie de malurile acestora. Totodată, adresăm cetăţenilor rugămintea să cureţe rigolele şi secţiunile de scurgere ale podeţelor din apropierea locuinţei pentru facilitarea scurgerii normale a apei”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Judeţul Neamţ a fost, miercuri seara, sub avertizări succesive de cod portocaliu de ploi torenţiale şi grindină. AGERPRES

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza