full screen background image

Ne pregătim de o călătorie în minunata lume a copilăriei şi invităm ascultătorii să ne fie tovarăşi de drum.

Un drum înapoi, către inocenţă, simplitate şi bucurie sinceră.

Așa că am pregătit pentru voi o zi plină de surprize, de joacă și de voie bună! Pe 1 iunie, de la ora 13.00 – 15.00 la VIVA FM veți asculta muzică pentru copii și programe speciale cu invitați din minunata lume a copiilor.

Pentru că încurajăm joaca în aer liber, așteptăm să ne trimiteți fotografii la postarea de concurs de pe paginile noastre de Facebook, cu activități în aer liber desfășurate împreună cu cei mici. Sâmbătă, 1 iunie anunțăm cei doi câștigătorii de pe fiecare pagină de Facebook: VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava, VIVA FM Botoșani și VIVA FM Piatra Neamț.

Astfel, ascultătorii noștri din Iași, Pașcani, Hârlău, Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Botoșani, Piatra Neamț, care s-au înscris în concurs, au șansa de a câștiga cele 8 perechi de role, puse în joc.

Vor fi din plin momente amuzante, concursuri și multe surprize, care vă vor face ziua de 1 iunie una memorabilă și plină de zâmbete de copil!

Trăiți alături de noi o zi trăznită și bucurați-vă ca niște copii de edițiile speciale de 1 iunie!

Partener de distracție și responsabil cu premiile:  CAR Flexicredit cu agenții în Iași, Suceava, Botoșani, Pașcani, București, Roman, Bacău.

Condiții de participare

  1. Participanții trebuie să încarce la postarea de concurs de pe pagina noastră de Facebook, o fotografie în care au surprins distracția în aer liber.
  2. Participanții trebuie să aibă domiciliul în județul aferent paginii de Facebook pe care se înscriu și să-și asume ridicarea premiului de la sediul VIVA FM.
  3. Copilul pentru care participați la concurs trebuie să se încadreze până la mărimea 36 la încălțăminte.
  4. Înscrierile la concurs se realizează până pe data de 1 iunie, ora 10:00.
  5. Premiile vor putea fi ridicate după data de 4 iunie.

comments

comments