full screen background image

Curs de „Etichetă și protocol în afaceri”

Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Asociația IDEVA, în parteneriat cu Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, invită doamnele din mediul de afaceri sucevean și alte persoane interesate, la un curs inedit, cu tema generică: „Etichetă și protocol în afaceri”.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 8 iunie, între orele 09:00- 15:00, în Aula din corpul E al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava,

Cursul are recomandarea Asociației Române de Protocol și Ceremonial.

„Etichetă și protocol în afaceri” este un curs conceput și susținut de Cristina Turnagiu Dragna, antreprenor, Consultant în Comunicare și Image Management – cu expertiză de peste 15 ani în construirea de mărci și campanii în domeniul industriilor de lux, Formator acreditat și Trainer în omunicare, etichetă și protocol în afaceri, Lector la Institutul Diplomatic Român, Secretar general al Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial.

„Indiferent de locul de pe glob în care trăiesc, indiferent de societatea în care vieţuiesc, de nivelul de educație, de stilul de viață sau de locul pe scara socială, oamenii au nevoie de acest know-how care şi-a dovedit eficienţa şi avantajelelor consistente pentru cei care le folosesc!
Cunoasterea regulilor de etichetă ţi protocol facilitează comunicarea inter-personală, sprijină în crearea unui network eficient, consolidează imaginea publică, îl așează pe cunoscător pe picior de egalitate la orice masă a negocierilor.
Elementele de eticheta si protocol sunt esențiale în construirea unui brand personal valoros și aduc serioase puncte de încredere și simpatie.
Nu cunosc să existe “unelte” mai puternice și mai pertinente în construirea unei personalități care sa inspire încredere, competență, eleganță și fascinație, decât aceste instrumente pe care ți le oferă eticheta.
Femeia de afaceri care cunoaste regulile de etichetă de afaceri si normele de protocol, le va include, natural, in modul in care se prezintă, se adresează, in construcţia discursului, in detaliile de comportament non-verbal si para-verbal iar toate acestea ii vor spori elementele de autoritate si persuasiune! De altfel, sunt ingrediente absolut necesare pentru succes!” – Cristina Turnagiu Dragna.

“Participarea la curs se face pe bază de inscriere prealabilă și achitarea taxei de participare”, a precizat Liliana Agheorghicesei, preşedintele Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava.

Înscrieri la telefon 0230 222722, 0769 081999, 0740 136979 sau pe email la imm_sv@yahoo.com.

comments

comments