full screen background image

Propunerea săptămânii 27 MAI – 02 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DUNCAN LAWRENCE – Arcade

Prima piesă pe care o regăsim săptămâna aceasta în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii” este piesa cu care Olanda a participat și a câștigat competiția Eurovision 2019. “Arcade”, melodia cu care Duncan Laurence a cucerit milioane de oameni își are originea într-o întâmplare tragică, personală. “Piesa «Arcade» a fost inspirată de povestea unei persoane pe care am iubit-o profund, dar care a murit la o vârstă fragedă. Versurile, refrenul, muzica mi-au venit automat în minte. Dar am crezut că această piesă poate avea un scop mai mare. Să se transforme dintr-o poveste personală în una în care să se regăsească toată lumea“ spunea chiar Duncan Lawrence. Olandezul a mărturisit că nu se aștepta să câștige finala competiției Eurovision și pune rezultatul pe seamna eforturilor și muncii în echipă. Dacă vrei să asculți piesa “Arcade” la VIVA FM, te îndemnăm să o votezi, pentru a o include astfel în playlist-ul nostru.

  • ED SHEERAN FT. JUSTIN BIEBER – I Don’t Care

Ed Sheeran și Justin Bieber și-au anunțat noua colaborare cu mult entuziasm iar lucrurile au trecut la nivelul următor odată cu lansarea videoclipului pentru piesa “I Don’t Care”. Cei doi par că nu se iau mereu în serios și au lansat un material video extrem de amuzant, chiar dacă mesajul propriu-zis al piesei este unul cât se poate de serios și romantic, făcând referiri clare la fidelitatea neîndoielnică a celor doi. Piesa a ajuns deja și se menține pe cele mai înalte poziții ale clasamentelor internaționale, fiind practic cea de-a parta colaborare între Sheeran și Bieber. Dacă vrei să auzi piesa și la VIVA FM, îți oferim ocazia de a o vota în această săptămână.

 

  • SMILEY – Song About Nothing

O altă piesă pe care o propunem în această săptămână a fost lansată recent de Smiley. “Song about nothing” este, așa cum îi spune și numele, o piesă despre nimic, al cărei videoclip filmat în Los Angeles îl aduce pe Smiely alături de versiunea sa 2D. “Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem nimic. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva” spunea Smiley. Piesa are un sound nou, cu elemente de pop-reggae din anii ’90 și este prima dintr-o serie de piese în limba engleză pe care Smiley vrea să le lanseze în perioada următoare. Muzică mai veselă, pozitivă și care poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM!

Votează melodia preferată!

comments

comments