full screen background image

6 percheziții desfășurate de polițiștii suceveni, în cadrul unui dosar de contrabandă

Polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au pus în aplicare, marţi, 6 mandate de percheziție domiciliară, din care 4 pe raza județului Suceava și 2 pe raza județului Bacău, în cadrul unui dosar penal aflat în lucru.

Au fost vizate diferite locații folosite pentru depozitarea țigărilor de contrabandă de proveniență extracomunitară.

Cele 720 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară găsite cu ocazia perchezițiilor, au fost indisponibilizate, urmând ca, pentru această cantitate, cât și pentru țigările de contrabandă capturate pe timpul monitorizării, să fie calculate sumele cu care a fost prejudiciat bugetul consolidat al statului, în vederea aplicării măsurilor asiguratorii.

De asemenea, urmare a activităților desfășurate, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat, de 41 de ani, din județul Bacău, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

comments

comments