full screen background image

Dacă ai avea un casetofon magic și ai putea derula înapoi la perioada muzicală preferată, care ar fi aceasta? Noi cu siguranță ne-am retrăi muzica anilor 80-90!
Dar, ia spune-ne, de când nu te-ai mai distrat și nu ai mai dansat până când nu te-au mai ținut picioarele, pe hiturile consacrate ale acestor ani? VIVA FM te invită la ”Diskoteka Festival”, cel mai mare festival din Europa al muzici ianilor 80-90, în Timișoara, în perioada 31 mai-02 iunie.

Retrăiește-ți cele mai frumoase momente, alături de formațiile care pe care dansai până în zori!
Pregătește-ți cea mai confortabilă pereche de pantofi pentru că te vom trimite 3 zile la distracție, la Diskoteka Festival, să fredonezi și să te distrezi alături de Modern Talking, Ace of Base, Sandra, Boney M, No Mercy, La Bouche, Captain Jack, Haddaway, East Seventeen, Dr.Alban, Mr.President, C-Block, Snap și mulți alți artiști.
Vrei să retrăiești muzica anilor 80-90 în anul 2019? Ei bine, uite ce trebuie să faci pentru a câștiga!

Trimite mesaj privat pe messengerul paginilor de Facebook VIVA FM, cu răspunsul la întrebarea: ‘’Unde se desfășoară „DISKOTEKA FESTIVAL?’’ și poți câstiga o invitație dublă, în zona 1 a festivalului.
Concursul se desfășoară în perioada 20 – 24 mai și premiem câte doi ascultători VIVA FM din județele Iași, Suceava, Botoșani și Neamț. Succes!

Atenție! Nu se accept înscrierile multiple la acest concurs, așadar, înscrie-te trimițând mesaj pe pagina de Facebook VIVA FM a județului din care faci parte!*

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza