full screen background image

Flash mob antiviolență și simulare de accident rutier, joi, în centrul Sucevei

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” și Compartimentul de Prevenire și analiză din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava și Ambu Life Suceava organizează joi, 16 mai, între orele 13.00 – 14.30, în centrul municipiului Suceava, un flash mob antiviolență și o simulare de accident rutier.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul celei de-a IX-a ediţii a “Săptămânii Naţionale a Voluntariatului” (13 – 19 mai) şi are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor şi de prevenire a consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi accidente rutiere.

La simularea de accident rutier vor participa şi prefectul Sucevei, Mirela Adomnicăi, alături de reprezentanții ai IPJ, IȘJ, ISU, IJJ şi ai ocietăţii civile.

La sfârșitul simulării accidentului rutier, va avea loc o conferință de presă, în Sala ”Bucovina” din Palatul Administrativ, unde și-au confirmat participarea prefectul Sucevei, alături de comisarul șef, Adrian Buga, adjunctul ISU, Comandantul IJJ și Inspectorul șef al IȘJ.

Conferința de presă va fi moderată de prof. Tatiana Vîntur de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava și de comisar șef Ionuț Epurean, de la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

Acțiunea este sprijinită de Remat S.C. Alin For You S.R.L. care pune la dispoziție 2 autoturisme pentru efectuarea simulării accidentului rutier și, de Ambu Life, ce vor efectua primul ajutor al victimelor simulării accidentului rutier.

comments

comments