full screen background image

Lungu îşi cere scuze sucevenilor pentru “deranjul creat” de lucrările la podul de la bazar

Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunţă că, a mers aseară în zona podului de la bazar, să vădă dacă se poate lucra pe timp de noapte și în această dimineață, la prima oră, pentru a viziona stadiul lucrările ce se execută la podul de peste râul Suceava.

“Îmi cer scuze față de suceveni pentru deranjul creat și vă aduc la cunoștință faptul că aceste lucrări trebuie făcute acum, nu suportă amânare”, spune Lungu.

El declară că s-a ajuns în această situație datorită distrugerii și deformării elementelor de rost de dilatație cauzate de traficul greu şi că distrugerea și avarierea sistemului de fixare a elementelor de rost și infiltrarea apei sub hidroizolație, precum și distrugerea acesteia pe anumite porțiuni, pot duce chiar la suspendarea circulației pe pod.

“Prin urmare, lucrările nu mai pot fi amânate sau reprogramate. Trebuie să facem lucrarea cât mai repede, dar să o facem și de calitate.
Zilnic voi mege la fața locului să verific modul în care se prezintă lucrările. Mulțumesc sucevenilor pentru înțelegere!”, transmite primarul Sucevei.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza