full screen background image

Peste 18.000 de euro pentru Centrul Social “Maria Ward”, după “Târgul de Primăvară” de la Rădăuţi

La sediul Asociației GAL URBAN RĂDĂUȚI a avut loc, astăzi, o conferință de presă care a avut ca temă prezentarea rezultatelor obținute în urma desfășurării “Târgului de Primăvară”, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Au participat Florin Preda – managerul GAL URBAN RĂDĂUȚI, sora Felicitas Butacu – directoarea Centrului Social “Maria Ward”, Radu Munteanu – director de program în cadrul GAL URBAN RĂDĂUȚI și Florentina Șcheul – facilitator comunitar în cadrul GAL URBAN RĂDĂUȚI.

Aflat la prima ediție, “Târgul de Primăvară” a fost un adevărat succes din toate punctele de vedere.

Așa cum a spus Radu Munteanu, manifestarea s-a desfăşurat sub semnul “mișcării, voii bune și a voluntariatului”, pe durata celor trei zile de desfășurare comunitatea rădăuțeană participând în număr foarte mare la activitățile desfășurate în Parcul Central din localitate.

Florin Preda a anunțat că în urma desfășurării “Târgului de Primăvară” și a donatiilor facute cu ocazia petrecerii ce a avut loc după eveniment, cu oameni de afaceri din municipiu Rădăuți, s-a strâns suma de 18.226 de euro.

Toți banii strânși vor merge la Centrul Social “Maria Ward”.

Preda a transmis că și președintele GALURBAN RĂDĂUȚI, primarul Nistor Tătar, le mulțumește tuturor celor care au participat la acest eveniment.

Maica Felicitas Butacu a anunțat că banii strânși vor merge la construirea unei hale de productie de dulceață de casă pentru susținerea autofinanţării Centrului Social “Maria Ward”.

Ea a mulțumit tuturor participanților, voluntarilor, mass – media, care au ajutat la promovarea și desfășurarea cu succes a “Târgului de Primăvară”.

De asemenea, a anunțat că se pot face în continuare donații și sponsorizări pentru centrul pe care-l conduce.

Hala de producție va fi construită pe strada Putnei, unde Centrul a primit donație un teren.

Florentina Șcheul a a afirmat că, în maxim o lună de zile, vor fi demarate celelalte proiecte ale GAL URBAN RĂDĂUȚI.

Toți participanții au afirmat, în încheiere, că “Târgul de Primăvară” va continua și în anii următori.

Colegul nostru de la Radio VIVA FM, Manuel Costache, a realizat şi două interviuri cu cei implicaţi în activitate.

Maica Felicitas Butacu:

Florin Preda:

comments

comments